راهنمای خرید بهترین روغن خوراکی

راهنمای خرید بهترین روغن خوراکی+ معرفی 3 روغن مضر برای سلامتی!

آنچه در این مطلب میخوانیم:

راهنمای خرید بهترین روغن خوراکی

راهنمای خرید بهترین روغن خوراکی به شما کمک می‌کند تا بدانید که ویژگی‌های یک روغن مناسب و سالم چیست. بهترین روغن‌های خوراکی برای پخت و پز و سالاد کدام‌اند؟ مضرترین روغن برای سلامت بدن چه روغن‌هایی هستند؟

اگر اندکی از وقت گران‌بهای خود را به خواندن این مقاله مفید اختصاص دهید، می‌توانید شناخت کاملی نسبت به انواع روغن‌های خوراکی مفید و مضر به دست آورید و با دیدی باز و آگاهی کامل، نسبت به خرید این ماده خوراکی اقدام کنید؛ پس از شما دعوت می‌کنیم تا پایان همراه ما باشید.

ویژگی بهترین روغن برای مصرف خانگی

راهنمای خرید بهترین روغن خوراکی موضوعی است که لازم است همه افراد درباره آن بدانند؛ زیرا استفاده از روغن‌های ناسالم می‌تواند اثرات بسیار مخربی بر روی سلامت بدن بگذارد.

امروزه انواع مختلف روغن خوراکی در بازار وجود دارد که کیفیت و کاربرد هرکدام متفاوت از دیگری است. برخی مناسب پخت و پز، برخی دیگر برای سالاد و برخی هم برای سرخ کردن مناسب هستند؛ اما بهترین مارک روغن خوراکی مایع برای خرید و انتخاب آن به ‌عنوان یک کالای اساسی کدام است؟

به طور کلی می‌توان گفت که انواع روغن‌های پخت و پز موجود در بازار، دارای سه نوع اسید چرب غیراشباع، چربی با پیوند غیراشباع و اسید چرب اشباع هستند. دسته‌بندی انواع روغن‌ها نیز بر اساس میزان این اسیدها در داخل آنها است.

به ‌عنوان ‌مثال، بر اساس راهنمای خرید بهترین روغن خوراکی می‌توان گفت که روغن زیتون و روغن کانولا دارای بیشترین میزان اسید چرب تک غیراشباع هستند؛ اما روغن ذرت دارای مقدار فراوانی اسید چرب با چند پیوند غیراشباع است. روغن جامد نیز مقدار قابل ‌توجهی چربی اشباع دارد.

ویژگی بهترین روغن برای مصارف خانگی این است که فاقد اسیدهای چرب اشباع باشد؛ زیرا این چربی‌ها برای سلامت بدن بسیار زیان‌آور هستند و با رسوب درون رگ‌ها، می‌توانند منجر به بروز انواع بیماری‌های قلبی عروقی و سکته شوند.

با توجه به راهنمای خرید بهترین روغن خوراکی، یکی دیگر از ویژگی‌های بهترین مارک روغن خوراکی خارجی یا ایرانی این است که باید دارای نقطه دود زنی و مقاومت زیاد در برابر دماهای بالا باشد تا بتوان در حرارت‌های زیاد، بدون تغییر بو و طعم از آن استفاده کرد.

ویژگی بهترین روغن برای مصرف خانگی

بهترین روغن خوراکی از نظر پزشکی

اگر شما نیز عادت دارید که برای طبخ غذا از روغن مایع استفاده کنید، بهترین انتخاب برای شما می‌توانند روغن زیتون، روغن هسته انگور، روغن گردو، روغن کنجد، روغن دانه کتان، روغن آووکادو، روغن کانولا و… باشند.

بهترین روغن خوراکی از نظر پزشکی

بهترین روغن خوراکی برای قلب

با مطالعه راهنمای خرید بهترین روغن خوراکی می‌توان گفت که بهترین روغنی که می‌توانید برای سلامت قلب خود انتخاب کنید، روغن کنجد است. این روغن به دلیل داشتن ترکیبات مفیدی همچون انواع آنتی‌اکسیدان‌ها، به سلامتی و افزایش شادابی قلب و بدن کمک می‌کند.

روغن کنجد خاصیت ضد التهابی داشته و برای بهبود سلامت استخوان‌ها نیز بسیار مفید است. این روغن نقطه دود بالایی دارد و آن را به یک گزینه مناسب برای پخت و پز تبدیل کرده است.

در فرهنگ آسیایی از روغن کنجد برای مزه‌دار کردن انواع غذاهای سرد و انواع سالاد استفاده می‌شود که اگر راهنمای خرید بهترین روغن خوراکی را مطالعه کنید، می‌توانید نحوه دقیق استفاده از آن را یاد بگیرید.

بهترین روغن خوراکی برای فشار خون بالا

بهترین روغن خوراکی از نظر طب سنتی برای افراد مبتلا به فشارخون بالا، روغن بادام‌زمینی، روغن کلزا، روغن سویا، روغن زیتون و روغن آفتاب‌گردان است. این روغن‌ها اسید چرب غیراشباع دارند که برای سلامتی افراد مختلف مضر نیست و کسانی که از فشارخون بالا رنج می‌برند، می‌توانند در پخت غذاهای روزانه خود این روغن‌ها را جایگزین روغن‌های جامد کنند.

روغن بادام‌زمینی در کنار کمک به کاهش فشارخون و کنترل آن، یک عامل مناسب کاهش وزن برای افرادی است که دوست دارند لاغر شوند؛ همچنین این روغن برای پخت و پز نیز مناسب است. روغن کلزا از آن دسته روغن‌هایی است که دارای کمترین میزان چربی اشباع است. این روغن به دلیل این که در بو و مزه غذا تغییری ایجاد نمی‌کند، برای پخت و پز یک انتخاب عالی به شمار می‌رود.

روغن سویا دارای 61 درصد چربی اشباع نشده و 13 درصد چربی اشباع است؛ به همین دلیل جزو سالمترین روغن‌ها برای پخت و پز به شمار می‌رود. این روغن برای پخت غذاهای گیاهی با دمای کم بسیار مناسب است.

روغن زیتون با داشتن 74 درصد اسید چرب غیراشباع و ویتامین E فراوان، همیشه یکی از بهترین انتخاب‌ها برای افراد مختلف است. این روغن نیز برای پخت و پز و سالاد استفاده می‌شود و به دلیل ترکیبات مغذی موجود در آن علاوه بر سلامت قلب، به حفظ طراوت پوست نیز کمک می‌کند.

روغن آفتاب‌گردان دارای میزان فراوانی ویتامین E است که علاوه بر کمک به حفظ فشارخون، در مدیریت هورمون‌های بدن نیز نقش بسیار مؤثری دارد و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.

بهترین روغن خوراکی برای فشار خون بالا

بهترین روغن خوراکی برای پوست

اگر راهنمای خرید بهترین روغن خوراکی را مطالعه کنید، احتمالاً پی خواهید برد که بهترین روغنی که می‌توانید برای سلامت پوست خود استفاده و مصرف کنید، روغن آووکادو است. این روغن یک منبع عالی از ویتامین‌های E و K و همچنین اسیدهای چرب نیمه اشباع و اشباع بوده که برای حفظ طراوت و جوانی پوست بسیار مفید است.

بهترین روغن خوراکی برای پوست

مضرترین روغن خوراکی برای بدن

شناخت و حذف روغن‌های ناسالم و مضر نیز به اندازه شناخت و استفاده از روغن‌های سالم و مفید بسیار مهم و ضروری است. به طور کلی استفاده از روغن‌هایی که دارای اسیدهای چرب اشباع و مضر هستند، باعث افزایش سطح کلسترول و در نتیجه بروز بیماری‌های قلبی خواهد شد.

سه نوع از مضرترین روغن‌های خوراکی که مصرف آن در بین مردن بسیار زیاد است، به شرح زیر هستند:

  • روغن پالم: این روغن به حالت نیمه جامد بوده و معمولاً به جای روغن نباتی استفاده می‌شود؛ زیرا از لحاظ اقتصادی به‌صرفه‌تر است. باید گفت که روغن‌های پالم برای افراد مختلف مخصوصاً کسانی که به دیابت مبتلا هستند، بسیار مضر است.
  • روغن نارگیل: شاید عجیب باشد؛ اما طبق تحقیقاتی ثابت شده است که مصرف روغن نارگیل آن‌قدرها هم برای بدن مفید نیست و در ترکیبات خود دارای نوعی چربی است که هضم و تجزیه آن برای بدن بسیار دشوار است.
  • روغن نباتی: طبق راهنمای خرید بهترین روغن خوراکی، بسیاری از روغن‌ها از جمله روغن نباتی، دارای چربی‌های ترانس مضر هستند. استفاده از این روغن در آشپزی یک اشتباه بزرگ است؛ زیرا شما با این کار سم خالص را به بدن خود منتقل می‌کنید و بهتر است هرچه زودتر مصرف آن را قطع کنید و به روغن‌های گیاهی روی بیاورید.

آشنایی با 5 مورد خواص خرما برای سلامتی + مضرات و نحوه صحیح مصرف آن

نکات خرید بهترین روغن برای پخت و پز

هنگام خرید روغن برای مصرف و طبخ غذا علاوه بر مطالعه و توجه به راهنمای خرید بهترین روغن خوراکی، باید به یک سری نکات مهم مربوط به خرید، نگهداری و نحوه مصرف آن دقت کنید تا بتوانید به بهترین شکل ممکن از روغن خریداری شده خود استفاده کنید.

برخی از مهم‌ترین نکاتی که باید در رابطه با خرید و استفاده از روغن رعایت کنید، به شرح زیر هستند:

  • سعی کنید قبل از خرید، راهنمای خرید بهترین روغن خوراکی را به طور کامل مطالعه کنید و از خرید بدون آگاهی خودداری کنید.
  • همیشه سعی کنید از روغن‌های با کیفیت بالا استفاده کنید و از خرید روغن‌های نامرغوب پرهیز کنید.
  • برای سرخ کردن مواد غذایی از روغن سرخ ‌کردنی استفاده کنید؛ همچنین سعی کنید برای سالاد و پخت و پز، روغن‌های مخصوص پخت و پز و سالاد مصرف کنید.
  • هیچ‌گاه روغن مصرف شده را به داخل قوطی روغن بر نگردانید. این کار باعث خراب شدن طعم و بوی روغن خواهد شد.
  • قبل از خرید حتماً به تاریخ انقضا و تاریخ تولید محصول دقت کنید. بهتر است روغنی را برای خرید انتخاب کنید که زمان زیادی از تاریخ تولید آن نگذشته باشد.

نکات خرید بهترین روغن برای پخت و پز

تجربه طعمی اصیل با محصولات ارگانیک بست آف پرشین!

آیا شما نیز به دنبال فروشگاهی مطمئن برای خرید محصولات ارگانیک هستید؟ می‌توانید با فروشگاه بزرگ بست آف پرشین، سلامت را به سفره‌های خود بیاورید. رسالت اصلی ما در بست آف پرشین، کسب رضایت مشتری با ارائه باکیفیت‌ترین محصولات خوراکی و کالاهای اساسی همچون رب، انواع روغن، چای و… است.

تنها کافی است یک بار از این فروشگاه معتبر خرید کنید تا لذت واقعی کیفیت را تجربه کنید و به یکی از مشتریان دائمی و همیشگی ما تبدیل شوید.

راهنمای خرید رب گوجه فرنگی + 5 نکته طلایی هنگام خرید آن

سخن پایانی

راهنمای خرید بهترین روغن خوراکی به شما کمک می‌کند تا با انتخاب صحیح، سلامت خانواده خود را تضمین کنید. با توجه به ویژگی‌های مختلف روغن‌ها مانند: نقطه دود، میزان اسیدهای چرب و خواص مفید آن‌ها، می‌توانید روغنی مناسب برای پخت و پز، سالاد و مصرف روزانه خود انتخاب کنید.

به یاد داشته باشید که انتخاب روغن سالم و باکیفیت نه تنها طعم غذاهایتان را بهبود می‌بخشد؛ بلکه نقش مهمی در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی دارد. پس با آگاهی کامل از محصولات موجود در بازار، از سلامتی و لذت تغذیه خود مطمئن شوید.

راهنمای خرید انواع خرما + عوامل مؤثر بر قیمت 1403

سؤالات متداول

  1. کدام روغن برای پخت و پز روزانه مناسب‌تر است؟

روغن زیتون و روغن کانولا به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب غیراشباع و مقاومت در برابر حرارت، برای پخت و پز روزانه گزینه‌های خوبی هستند.

  1. کدام روغن برای افراد دارای فشارخون بالا توصیه می‌شود؟

روغن‌های زیتون، سویا و بادام‌زمینی به دلیل داشتن اسید چرب غیراشباع برای افراد مبتلا به فشارخون بالا مفید هستند.

  1. کدام روغن برای کاهش وزن مناسب است؟

روغن بادام‌زمینی به دلیل کمک به کنترل وزن و داشتن چربی‌های مفید، برای کاهش وزن یک انتخاب خوب است.

 

نحوه تشخیص نبات اصل از تقلبی + بررسی تفاوت و قیمت 1403

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
خانه
فروشگاه
0 موارد محصول
حساب کاربری من